Zemen wielerkleding

ENDURANCE DTX TRS SAT

Drytex, een door BlueSign® goedgekeurd weefsel dat wordt onderschreven door de hoge certificeringsnormen, is de oppervlaktestructuur van dit nieuwe model. Het is een geborsteld, zacht aanvoelend materiaal dat zich aanpast aan het materiaal van de korte broek en maximaal comfort en maximale prestaties biedt dankzij de elasticiteit in 4 richtingen. Uitstekend ademend vermogen en uitstekend vochttransportvermogen met sneldrogende eigenschappen. Alle schuimen zijn onderhevig aan Sani-Foam-bacteriostatische behandeling, die het product beschermt en de verspreiding en groei van micro-organismen en bacteriën voorkomt, die geuren, irritaties, vlekken, bederf / verkleuring veroorzaken. De SAT – La Fonte-schokabsorptietechnologie, het exclusieve schokabsorberende systeem – de inserts bevinden zich zowel in de ischiatische als de perineale gebieden om een ​​uitstekende bescherming te bieden met de meeste posities op het zadel. Het model wordt voorgesteld met TRS-schuim, innovatief geperforeerd (5 mm gaten) opencellig schuim, ontwikkeld voor een uitstekende ventilatie en vochtregulatie.

REKORD BIO TRS SAT

Met een revolutionaire driedimensionale stijl biedt bescherming waar nodig dankzij de open celschuiminzetten met hoge dichtheid (120kg / m3) die in de belangrijkste drukpunten zijn geplaatst. Deze zeem is in TRS, innovatief geperforeerd (5 mm gaten) schuim, gepresenteerd met S.A.T. het exclusieve schokabsorberende systeem, dat maximale bescherming en schokabsorptie biedt, die 90% van de energie absorbeert en eventuele negatieve vibraties neutraliseert die zijn ontwikkeld tijdens de botsing met de grond. De gelaatsstof is gedrukt in Bio-Hitech: onderschreven door de hoge certificeringsnormen van BlueSign® goedgekeurd weefsel, is Bio-HiTech een extra garantie voor de veiligheid van de consument en respect voor het milieu. De 4-manieren stretchstof heeft een hoge rekbaarheid die zich aanpast aan het materiaal van de fietsbroek en aan de beweging van de fietsers en fietsers voor een minimaal comfort en optimale prestaties. De geborstelde soft-touch-stof, comfortabel als een tweede huid, zorgt voor een uitstekende ademende werking en een uitstekend vochttransportvermogen, helpt warmtedispergeruimte verminderen wrijving en oververhitting gebieden. Eenvoudig te onderhouden en sneldrogend.

HD ERGONOMIC TRS

Samen met professionele teams getest en verbeterd, biedt de HD ERGONOMIC maximaal comfort op de lange tracks. Het is ontworpen met foams van hoge dichtheid en meerdere niveaus om de beste bescherming tegen impact en gewichtsverdeling op het zadel te bieden. HD Ergonomisch wordt gepresenteerd met de high-tech Coolmax-broden die vochtuitstoting van het lichaam mogelijk maken, waardoor een uitstekende transpa- ribiliteit, warmteregulering en sneldrogende kwaliteit wordt verkregen. Polygiëne is de gezichtsbehandeling. Het is een gepatenteerde innovatieve en antimicrobiële technologie die de zilverionen gebruikt om de groei van micro-organismen te remmen. Het effect is permanent. Het schuim is TRS, innovatief geperforeerd (5 mm gaten) schuim.

ENDURANCE DTX TRS Woman

Drytex, een door BlueSign® goedgekeurd weefsel dat wordt onderschreven door de hoge certificeringsnormen, is de oppervlaktestructuur van dit nieuwe model. Het is een geborsteld, zacht aanvoelend materiaal dat zich aanpast aan het materiaal van de broek en maximaal comfort en prestaties biedt dankzij de elasticiteit in 4 richtingen. Uitstekend ademend vermogen en uitstekend vochttransportvermogen met sneldrogende eigenschappen. Alle schuimen zijn onderhevig aan Sani-Foam-bacteriostatische behandeling, die het product beschermt en de verspreiding en groei van micro-organismen en bacteriën voorkomt, die geuren, irritaties, vlekken, bederf / verkleuring veroorzaken. De SAT – La Fonte-schokabsorptietechnologie, het exclusieve schokabsorberende systeem – inzetstukken bevinden zich zowel in de ischiatische als perineale gebieden om een ​​uitstekende bescherming te bieden met de meeste posities op het zadel. Het model wordt voorgesteld met TRS-schuim, innovatief geperforeerd (5 mm gaten) opencellig schuim, ontwikkeld voor een uitstekende ventilatie en vochtregulatie.

VUELTA BIO SAT PRINTED Woman

Vuelta is de combinatie van de technisch meest geavanceerde schuimen, stoffen en technologieën. Het is het resultaat van de samenwerking met professionele top vrouwelijke ruiters en een reeks strenge laboratoriumtestprotocollen. Deze nieuwe hi-end pad met een revolutionaire driedimensionale stijl biedt bescherming waar nodig dankzij de open celschuim inserts met hoge dichtheid (120kg / m3) geplaatst in de belangrijkste drukpunten. Deze zeem wordt gepresenteerd met S.A.T. het exclusieve schokabsorberende systeem van La Fonte Pads dat maximale bescherming en schokabsorptie biedt, die 90% van de energie absorbeert en eventuele negatieve vibraties neutraliseert die zijn ontwikkeld tijdens de botsing met de grond. De gelaatsstof is gedrukt in Bio-Hitech: onderschreven door de hoge certificeringsnormen van BlueSign®-goedgekeurde stof, is Bio-HiTech een extra garantie voor de veiligheid van de consument en respect voor het milieu. De 4-manieren stretchstof heeft een hoge rekbaarheid die zich aanpast aan het materiaal van de broek en aan de beweging van de fietsers en de fiets voor maximaal comfort en prestaties. De geborstelde soft-touch-stof, comfortabel als een tweede huid, zorgt voor een uitstekende ademende werking en een uitstekend vochttransportvermogen, helpt warmtedispergeruimte verminderen wrijving en oververhitting gebieden. Eenvoudig te onderhouden en sneldrogend.