• WIELERKLEDING ONTWERPEN

  Jouw wielerkleding wordt écht op maat geproduceerd. Solo Sports vertaalt jouw wensen en logo’s in een 3d design. Of ontwerp zelf je wielerkleding en stuur het ons. Inspiratie nodig? Check voorbeelden op de pagina.

Italianen hebben passie voor goed eten, heerlijke espresso en mooie kleding. Daarom ontwerpen wij jouw wielerkleding ambachtelijk, zonder online tools. Gewoon met passie

 • WIELERKLEDING ONTWERPEN

  Is er al een ontwerp of een conceptdesign? Mail het ons, wij vertalen het in een 3d design. Zelf ontwerpen? Download het format hieronder en check de voorbeelden.

 • WIELERKLEDING PASSEN

  Uiteraard heeft Solo Sports paskleding en zijn wij altijd bereid een pasavond (op locatie) te organiseren zodat alle fietsers in één keer de kleding met eigen ogen kunnen zien.

 • WIELERKLEDING BESTELLEN

  Na jullie akkoord op het definitieve 3d design en de offerte wordt de kleding besteld. We hebben altijd persoonlijk contact voordat de wielerkleding wordt besteld. 

 • WIELERKLEDING BEDRUKKEN

  Na jullie akkoord wordt gestart met het bedrukken van wielerkleding. Alles wordt onder één dak gefabriceerd. Binnen 10 weken is jullie maatwerk Italiaanse wielerkleding geleverd.  

Maattabellen voor heren en dames

Check hier eventueel de collecties wielerkleding nog even

Neem contact op via de button en wij helpen je graag verder!